CAT | ESP
Estem especialitzats en el muntatge, el manteniment i la reparació d'instal·lacions d'aigua, gas, climatització i noves energies.
EMPRESA
SERVEIS
BEU NET!
LÍNIA ESTALVI
ACTUALITAT
SITUACIÓ/CONTACTEINNOVACIÓ + ESTALVI. Amb aquesta senzilla fórmula –actualment prioritària- hem decidit actuar des de Beu net i, per aquest motiu, hem apostat pel tractament d’aigua de consum a través de diferents sistemes.

Trobar propostes innovadores i que signifiquin l’estalvi, tant per al client com per al medi ambient, són les dues raons que ens han conduït a crear Beu net. Una línia de productes i serveis dissenyats especialment perquè tothom pugui beure més aigua, més neta i al millor preu.

Si vols utilitzar aigua sense partícules, bacteris ni microorganismes; estalviar diners; reduir l’espai d’emmagatzematge... aposta per Beu net! La millor tecnologia de fàcil ubicació per tenir l’aigua de màxima qualitat.

Instal·lem aparells descalcificadors, d’osmosi inversa i fonts d’aigua osmotitzada, així com sistemes de filtració, cloració i de control de PH.

Som especialistes en el muntatge, manteniment i reparació de tot tipus d’instal·lacions per al tractament d’aigua, tant per a particulars com per a empreses. Ens fem càrrec de calcular i dimensionar els aparells en funció de les necessitats del client i també fem les revisions dels aparells distribuïts per Beu net.

Sempre utilitzem materials de qualitat -amb les certificacions i homologacions segons les normatives existents- de les marques més reconegudes: Lonfilter, Ath i Erie.

 

 

BEU NET INSTAL.LACIONS S.L. Morgades 34 08500 Vic.- Tel. 93 883 65 96 a/e: info@beunet.net