CAT | ESP
Estem especialitzats en el muntatge, el manteniment i la reparació d'instal·lacions d'aigua, gas, climatització i noves energies.
EMPRESA
SERVEIS
BEU NET!
LÍNIA ESTALVI
ACTUALITAT
SITUACIÓ/CONTACTE

 

 

 

Línia d’estalvi

Amb l’objectiu que tots prenguem consciència de la necessitat de reduir el consum d’energia i dels recursos naturals, hem apostat fermament per buscar i oferir mesures d’estalvi i d’eficiència energètica. I si voleu conèixer amb exactitud quines mesures podríeu implantar, us podem oferir un estudi d’estalvi energètic que elaborem juntament amb els tècnics especialistes de La Vola, empresa de serveis per a la sostenibilitat. Algunes de les mesures que podem implantar són: 

Tractaments d’aigua (vegeu l’apartat Beu net)
Recuperació d’aigües pluvials per rec
Sistemes d’estalvi d’aigua
Cisternes del wàter de doble descàrrega
Reguladors de cabdal per aixetes
Reguladors de pressió
Sistemes de control de fuites d’aigua
Aplicació de domòtica
Sistemes de control i regulació de temperatura
Calderes de condensació
Ventilació exterior – automatització
Refrescament d’espais grans (naus o similars)

Ens encarreguem de calcular i dimensionar els elements en funció de les necessitats del client. I fem el manteniment i la reparació d’aquests aparells, així com les revisions necessàries.

Sempre utilitzem materials de qualitat -amb les certificacions i homologacions segons les normatives existents- de les marques més reconegudes: Ionfilter, Ath, Graf, Geberit, Orfesa, Honeywell, Delta Dore, Álvarez Beltran, Viessmann, Wolf, Breezair.

BEU NET INSTAL.LACIONS S.L. Morgades 34 08500 Vic.- Tel. 93 883 65 96 a/e: info@beunet.net